Kiitokset 2013 asukastyytyväisyyskyselyyn vastanneille
27.6.2014

Kiitos teille, jotka vastasitte 2013 asukastyytyvaisyyskyselyyn.

VTS-kotien asiakastyytyväisyyskyselyyn tuli lähes 1 800 vastausta. Vastaukset in käyty läpi ja niitä hyödynnetään palveluiden parantamisessa. Kyselyyn liittyvät tuotepalkinnot on arvotta vastanneiden kesken.

Asukastyytyväisyys pysyi tasaisena

VTS-kotein palveluiden arvosana oli 3,5 (asteikolla 1, erittäin tyytymätön - 5 erittäin tyytyväinen) ja on sama kuin vuonna 2012.

Asukastyytyväisyys parani korjaustöiden toteuttamisessa ( keskiarvo 3,9). Tyytyväisiä oltiin yleisesti vuokratason edullisuuteen, Pisteet Kotiin -asukasetujärjestelmään, vuokranantajan luotettavuuteen ja vuokraan sisältyvään internet-yhteyteen. Myös Särkänniemi -päivä sai paljon myönteistä palautetta.

Asukastyytyväisyys huononi siivouksessa ( keskiarvo 3,3) ja VTS-kotien asiakaspalvelussa (keskiarvo 3,6). Eniten tyytymättömyyttä ilmaistiin vuokrankorotuksista, huoneistojen varustetasosta ja lämmityksestä.

Päivitä yhteystietosi

Asukkaiden roolia palvelujen onnistumisen arvioinnissa tullaan korostamaan entisestään. Onkin tärkeää, että asukkaat tiedottavat yhteystietijensa (sähköpostin ja puhelinnumero) muuttumisesta VTS-kodeille.

Seuraava asukastyytyväisyystutkimus suoritetaan perinteisesti syksyllä.

Yhteistyö terveisin
VTS-kotien henkilökunta

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot