Tervetuloa VTS-kotiin!

Tästä oppaasta löydät käytännön ohjeita asumiseen liittyvissä asioissa sekä oikeutesi ja velvollisuutesi vuokralaisena.

VTS-kodit

Tampereen Vuokratalosäätiötä, Vilusen Rinne Oy:tä ja VTS Kiinteistöpalvelu Oy:tä kutsutaan yhteisellä nimellä VTS-kodit.

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS)

Tampereen Vuokratalosäätiö on Tampereen kaupungin vuonna 1970 perustama yleishyödyllinen säätiö, joka tarjoaa omakustannushintaisia vuokra-asuntoja. Vuokrat muodostuvat rakentamiseen otettujen lainojen koroista, lyhennyksistä ja kiinteistöjen hoitokuluista. VTS omistaa noin 7000 asuntoa eri puolilla kaupunkia.

Vilusen Rinne Oy (ViRi)

Vilusen Rinne Oy on Tampereen kaupungin 99 % omistama kiinteistöosakeyhtiö, jolla on noin 1000 aravavuokra-asuntoa Kaukajärvellä, Annalassa ja Levonmäessä. Myös niiden hoidossa noudatetaan omakustannusperiaatetta.

VTS Kiinteistöpalvelu Oy (VTS Kp)

VTS Kiinteistöpalvelu Oy on Tampereen Vuokratalosäätiön 100 % omistama yhtiö. Yhtiön keskeisimpänä tavoitteena on asiakkaan kiinteistöjen toimintoihin panostaminen niin, että asiakkaan kiinteistöhoidon strategia toteutuu ja kiinteistöjä hoidetaan elinkaariedullisesti. Toimintojen kehittämisessä kumppanuuteen perustuen luodaan tavat toimia niin, että toiminta on laadukasta ja tehokasta.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot