Pisteet kotiinPisteet Kotiin

Vuokra-asumisen kannustinjärjestelmä

VTS-kotien asukasetujärjestelmä palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta sekä kannustaa asukkaita osallistumaan asukastoimintaan ja asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Asukasetuja kehitetään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Etupisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa. Etuja ei voida verotussyistä antaa rahana.

Vaihtoehtoja pisteiden käyttämiseen

Etupisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen, sisustukseen tai tarvikkeisiin. Pisteitä voi lunastaa 24 kuukauden asumisajan jälkeen, ja kerralla on lunastettava vähintään 1000 pistettä. Kaikissa hankinnoissa asukkaita neuvoo Palvelukeskus, puh. 0201 277 277, palvelukeskus@vts.fi. Hankintaohjeet tästä.

Pelit (1).jpg

Pisteiden kertyminen

Liittymis-, asumisaika- ja vuokranmaksupisteet jaetaan tasan pistejärjestelmään liittyneiden vuokrasopimuksen osapuolten kesken. Etupisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille. Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Etupisteet nollaantuvat kolmen kuukauden kuluttua, jos vuokra-sopimus päättyy. Pistekertymätaulukosta näet mm. miten asukastoiminta voi kerryttää pistepottiasi.

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukkaat on liitetty Pisteet Kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella (ellei asukas ole tätä kieltänyt). Aiemmin vuokrasopimuksensa aloittaneet, jotka eivät ole mukana järjestelmässä, voivat liittyä oheisella liittymissopimuksella (ks. kohta Liittyminen, vaatii kirjautumisen).

Pistetiedote

Asukkaille postitetaan pistetiedote kerran vuodessa. Pisteesi näet myös kirjautumalla kohdasta Pistetiedote.

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä VTS-kotien palvelukeskukseen 0201 277 277 tai palvelukeskus@vts.fi.

Muutto (1).jpg

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot