Uudisrakentaminen

VTS-kodit rakennuttaa vuosittain sekä uudiskohteita, että remontoi vanhoja kiinteistöjä.

Aktiiviset projektit

Pohjolankatu 21 C (uusi rakennus):

Olemassa olevan rakennuksen jatkeeksi rakennetaan uusi pistetalo, johon tulee 39 uuttaa asuntoa. Maantasokerrokseen tulee sekä asuntoja että varastotiloja. Nykyisen pysäköintipaikan alle tulee autohalli, josta on suora hissiyhteys uudisrakennukseen. Uusi rakennus valmistuu kesällä 2016.

Pohjolankatu.JPG

___________________________________________________________________________________________________________

VTS Metsätonttu
Petäjässuonkatu 4 A

Atalaan Risson alueelle nousee neljäkerroksinen luhtitalo, johon tulee 37 asuntoa (35 - 64,5 m²). Maantasokerrokseen tulee pesula, kuivaushuone ja kerhotila. Lämmitysmuotona tulee olemaan maalämpö ja taloon tulee uusi sähköinen avainjärjestelmä (iloq). Kiinteistö on vapaarahoitteinen. Rakennuksen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Neva Oy, kiinteistön rakentaa SRV Rakennus Oy. Rakentaminen on aloitettu ja talo valmistuu elokuussa 2016.

VTS Metsätonttu_1.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________

Kuurosokeiden palvelukeskus Hervantaan

Hervantaan, Valtaraitin ja Vilppulanpolun kulmaan, on tarkoitus rakentaa Suomen Kuurosokeat ry:lle uusi palvelukiinteistö. Kiinteistöön tulee vuokra-asuntoja sekä palveluasuntoja ja palvelutiloja aistivammaisille.

Hanke on saanut ARA:n avustuksen erityisryhmien asunto-olojen parantamiseen.
Urakkakilpailun voitti Lemminkäinen Talo Oy. Työt on aloitettu puiden kaadolla ja varsinaisiin maanrakennustöihin päästään tammikuussa 2016. Hanke on ainoa laatuaan Suomessa ja sen on määrä valmistua vuodenvaihteessa 2016-2017.

Hervanta 01 ja 02.jpg

____________________________________________________________________________________________________________

VTS Satamakatu
Satamakatu 17

Säätiö osallistui alkuvuonna 2014 Lujatalo Oy:n kanssa Satamakatu 17 tontinluovutuskilpailuun ja kesäkuussa kilpailu ratkesi VTS:n ja Lujatalo Oy:n esittämän ratkaisun voitoksi.
Vanhaan sukkatehtaaseen, joka sittemmin on toiminut sosiaalipalvelujen toimisto- ja palvelutiloina on tarkoitus saneerata tavallisia vuokra-asuntoja sekä 70 palveluasuntoa muistisairaille ikäihmisille.
Tämän lisäksi Lujatalo Oy rakentaa Asunto-osakeyhtiömuotoisia omistusasuntoja omaan hallintaosuuteensa.

Palveluasuntoihin on saatu ARA:n erityisavustusta vuoden 2015 määrärahoista.
Kiinteistöön tulee myös liiketiloja, mahdollisesti päittäistavarakauppa palvelemaan ikäihmisten tarpeita. Suunnittelutyö on pääosin tehty ja rakentaminen on aloitettu massiivisilla purkutöillä.
Kohteen on tarkoitus valmistua marraskuussa 2017.

____________________________________________________________________________________________________________

Valmistuneita

Viime vuosina valmistuneita kohteitamme mm. Läpikäytävänkatu 16 2014, Koukkuaurankatu 6 2014, Juoksuhaudankatu 7 2013, Federleynkatu 12 2013, Koipitaipaleenkatu 2 2012, Muinaishaudankatu 3 C-D 2012, Ritakatu 3,5,9 2010, Linnoituksenkatu 10 2009, Kalkunvuorenkatu 12/Linnoituksenkatu 2 2008, Laulunmaankatu 11 2008...

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot